Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med Pianist Elena Koukhar og Kammerorkestret Musica - Koncert afholdes 19.30

JUN
15

Koncert med Pianist Elena Koukhar og Kammerorkestret Musica - Koncert afholdes 19.30


Dato Tirsdag d. 15. juni 2021, kl. 19:30
Sted Aalholm Kirke, Bramslykkevej 18a, 2500 Valby
Medvirkende
Anna Rvantsova
Koncert med Pianist Elena Koukhar og Kammerorkestret Musica - Koncert afholdes 19.30

Koncert i Aalholm Kirke tirsdag den 15. juni 19.30

Aalholm Kirke har åbnet for kulturlivet igen, og det fejrer vi med en genåbningskoncert.

Pianist Elena Koukhar og Kammerorkestret Musica, under ledelse Filipe Carvalheiro, opfører den berømte Rachmaninovs klaverkoncert nr. 2.

Kammerorkestret Musica er et nyt Kammerorkester med base i København. Orkestret blev oprettet for konservatorie- og MGK-studerende, konservatorieuddannede musiklærere og meget dygtige amatører. Solisten Elena Koukhar er diplomuddannet pianist fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos professor José Ribera og docent Amalie Malling.

Elena tog kandidateksamen i kirkemusik på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos professor Bine Bryndorf og docent Hans Ole Thers. På musikkonservatoriet medvirkede Elena i adskillige koncerter, både som solist og kammermusiker. Elena har blandt andet optrådt i Odd Fellow Palæet, Tivoli Koncertsalen og i Radiohuset. Hun har givet solokoncerter i Danmark, Frankrig, Rusland, Israel, Tjekkiet og Schweiz og er for tiden ansat som organist ved Dråby/ Gerlev Kirker i Jægerspris. 

Koncerten finder sted i Aalholm Kirke tirsdag d. 15. juni kl. 19.30. Der er gratis adgang, og alle er hjertelig velkomne. 

Coronapas skal kunne forvises.