Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

MADS GRANUM KVINTET - Jazz i Aalholm

Dato
Søndag d. 15. januar 2023, kl. 16:00
Sted
Aalholm Kirke, Bramslykkevej 18a, 2500 Valby

I november 2021 udkom albummet Stille eksplosioner med ti nye jazzsalmer og sange lavet i et samarbejde mellem Mads Granum og en perlerække af tidens bedste danske salmedigtere.

Albummet er en opfølger på albummet Med favnen fuld af kærlighed fra 2017, der siden udgivelsen har gjort Mads Granum til storleverandør af salmer til Højskolesangbogen, hvor tre af salmerne er blevet optaget, ligesom flere numre er optaget i den islandske salmebog og i Kirkesangbogen

Komponist og jazzpianist Mads Granum er en af Danmarks mest markante fornyere af den kirkemusiske tradition, hvor han med udgangspunkt i sine jazzrødder leverer egne fortolkninger af kirkemusik og den nordiske salmetradition. 

I januar i år vandt han sammen Lisbeth Smedegaard Andersen konkurrencen om en ny sang i anledningen af Folkekirkens Nødhjælps 100 års jubilæum. Vindersalmen hedder “Du spø’r mig om håbet” og er allerede blevet et hit i de danske kirker. 

Stille eksplosioner rummer 10 helt nye og smukke numre bestående af 8 jazzsalmer og 2 sange med melodier af Mads Granum selv og tekster af tidens bedste danske salmedigtere: Ida Auken, Lisbeth Smedegaard-Andersen, Holger Lissner, Pia Juul, Sara Futtrup, Iben Krogsdal og Christiane Gammeltoft-Hansen.

Mads Granum kvintet består af: Mads Granum, piano. Regitze Glenthøj, vokal. Jesper Bodilsen, kontrabas. Mads Hansen, sax og Ricco Victor, trommer.

FRI ENTRÉ