ANNAS SANG. Samtale mellem Benjamin Koppel og Adrian Lloyd Hughes

Søndag d. 4. september 2022, kl. 12:30
Fri entré

Benjamin Koppel er først og fremmest kendt og anerkendt verden over som jazzmusiker, som saxofonist og komponist, og som sådan har han gæstet Aalholm Kirke flere gange. I maj i år debuterede han så som romanforfatter med bogen ANNAS SANG, som er blevet overordentligt godt modtaget af både kritikere og læsere.

Bogen er en slægtshistorie og handler om en ung jødisk kvindes skæbne i 1930'ernes København. Hannah vokser op som den yngste af fem børn i den jødiske emigrantfamilie Koppelman. Hun drømmer om at blive musiker ligesom sine brødre, og da hun bliver optaget på konservatoriet og forelsker sig i den unge idealist Aksel, er friheden og lykken inden for rækkevidde. Men i det jødiske miljø betyder slægten og traditionerne alt, og Hannahs skæbne bliver helt anderledes end det hun drømte om. ANNAS SANG er en dramatisk og medrivende fortælling om pligtens pris, ensomhed og krig, men også om ukueligt livsmod og altovervindende kærlighed. Romanen er inspireret af virkelige begivenheder og af Benjamin Koppels egen slægtshistorie.

Denne eftermiddag i Aalholm Kirke fortæller Benjamin Koppel om bogen i samtale med journalist og radio/tv-vært Adrian Lloyd Hughes.