Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Saga de Leon - debutkoncert

Dato
Lørdag d. 26. november 2022, Kl. 14:00 til kl. 17:00
Sted
Aalholm Kirke, Bramslykkevej 18a, 2500 Valby

Saga de Leon er cellist og debuterer fra Syddansk Musikkonservatoriums solistklasse i år. 

I 2012 flyttede hun til København fra Stockholm for at studere hos Toke Møldrup på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Hun fik sin bachelorgrad i 2015 og sin kandidatgrad i musik i 2019 hos samme underviser. I tillæg til sine kandidatstudier på DKDM blev Saga de Leon tildelt økonomisk støtte til at rejse til Chicago for at studere hos den anerkendte cellist Hans Jørgen Jensen, professor ved Northwestern University, Bienen School of Music i 2016-2017. Hun arbejder som freelance orkestermusiker og spiller bl.a. med Copenhagen Phil, Odense Symfoniorkester og Kungliga Hovkapellet i Stockholm.  

Program for koncerten

Nadia Boulanger: Three Pieces for cello and Piano 

Sergei Prokofiev: Sonata for Cello and Piano op.119

Anton Arensky: Piano Trio No.1 Op.32 in D minor 

Ved koncerten medvirker i øvrigt Martyna Kulpińska, violin og Marie-Luise Bodendorff, piano.

Der er fri entré

Martyna Kulpińska er en polsk violinist. Hun har en bachelorgrad fra Guildhall School of Music and Drama, London, hvor hun studerede ved Krzysztof Śmietana. I 2016 flyttede hun til København for at studere på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Serguei Azizian. I 2020 var hun en del af the Royal Stockholm Philharmonic Orchestra’s orkester akademi. I Skandinavien har hun arbejdet med Stavanger Symphony Orchestra, Royal Swedish and Royal Danish Opera Orchestras såvel som Aalborg og Odense Symfoniorkestre.

Pianisten Marie-Luise Bodendorff er født i Augsburg (Tyskland) i 1983. Marie-Luise Bodendorff har studeret med professorerne Vladimir Krainev, Brigitte Engerer, Christopher Oakden og Niklas Sivelöv i Hanover, Paris og København. Hun er prisvinder af talrige internationale klaverkonkurrencer. Hendes første offentlige optræden var med Südwestdeustsches Kammerorchester Pforzheim i 1989 med en bearbejdelse af Kuhlaus Sonatine op 20 i C-Dur for klaver og orkester. Herefter fulgte koncerter med Kurpfälzisches Kammerorchester Mannheim, Neuen Philharmonie Westfalen, Folkwang Kammerorchester Essen, Bacau Philharmonic samt Kharkov Phiharmonic Orchestra, Preußisches Kammerorchester og Orchestra Classica di Alessandria.