2. Pinsedag

Mandag d. 6. juni 2022, Kl. 10:30 til kl. 11:30
Provstiets præster

Valby-Kirkernes Fælles Pinsegudstjeneste. 2. Pinsedag kl. 11 i Jesuskirkens Sognegårds Have.

Pinsen handler om fællesskab og om at mødes på tværs af grænser og på trods af forskelligheder.

Kom og vær med, når Kirkerne i Valby krydser sognegrænserne og mødes til en fælles pinsegudstjeneste under åben himmel 2. pinsedag.

Vi samler personale, frivillige, præster og menigheder til en stemningsfuld pinsegudstjeneste og mødes efterfølgende til en let frokost og kaffe i det grønne.

Kirkernes organister og kor spiller og synger for. Maria Hjort, sognepræst i Aalholm Kirke, er prædikant, og pinsesolen skinner forhåbentlig ned på os, mens vi fejrer pinse sammen.

Alle er hjerteligt velkomne. Det er gratis at deltage og kræver ikke tilmelding.

Vi glæder os til at se dig!

På vegne af Kirkerne i Valby

Jesuskirken, Vigerslev Kirke, Aalholm Kirke,