Skærtorsdag - Gudstjeneste og fælles måltid

Torsdag d. 14. april 2022, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Lise Mortensen

Skærtorsdag holder vi gudstjenesten kl. 17.00 og i forlængelse af traditionen følges gudstjenesten af et fælles påskemåltid i kirkens store sal.

Har du lyst til at deltage i skærtorsdag aftens arrangement skal du bestille billet senest den 10. april. Det koster kr. 120,00 at deltage. Der serveres lammesteg, flødekartofler og salat, vin, kaffe og et påskeæg.

Vi spiser efter gudstjenesten ved langborde, så snakken kan gå frit imellem os. Enhver i sognet, der har mulighed og lyst til en aften i  fællesskabets tegn, er meget velkommen.

Billetter kan bestilles og betales kontant på kirkekontoret, hverdage ml. kl. 10.00-13.00.

Du kan også købe billetter direkte her på hjemmesiden.

KØB BILLET