Syng julen ind med Ålholmkoret

Søndag d. 5. december 2021, Kl. 15:00 til kl. 16:00
Ålholmkoret og organist

Ålholmkoret slutter året af med en stemningsfuld julekoncert under ledelse af kirkens organist Anna Rvantsova. Med danske og udenlandske julesalmer kan man glæde sig til julen. Koret opfører også større værker “Messe Basse“ og “Cantique de Jean Racine“ af Gabriel Fauré. Ved koncerten medvirker solist Oana Ladan (sopran) med nogle solostykker af Mozart, Reger og Händel fra “Messiah”. Oana Ladan er uddannet på musikkonservatoriet i Bukarest og til daglig er sopransanger ved Holte Kirke og Hørsholm Kirke. Efter koncerten vil der være julehygge med æbleskiver og gløgg i den store sal. Der er gratis adgang, og alle er hjertelig velkomne.