Efterlysning af frivillige

Udgivet tor d. 23. sep 2021, kl. 13:29

Nørkleklub
I Aalholm sogn vil vi gerne etablere en ’nørkleklub’ for alle former for håndarbejde, navnlig broderi og strikning. MEN VI MANGLER EN FRIVILLIG TOVHOLDER med kendskab og lyst til at lede aktiviteten i samarbejde med kirkens personale. Arbejdet bærer lønnen i sig selv, men kirken giver kaffe og brød. Vi tænker at nørkleklubben indtil videre er åben et par gange om måneden à cirka to timer. Har du de evner, vi efterlyser, og lyst og mod på at stå i spidsen for et virke, der forhåbentligt kun vokser med tiden, så kontakt sognepræst Lise Mortensen.

Legestue
Samtidig efterlyser vi en sød og adræt pensioneret bedstemor, der kunne have tid og lyst til at stå for en legestue i Aalholm Kirkes lokaler en formiddag om ugen. Legestuen er tænkt som et tilbud til forældre på barsel med et eller flere småbørn. Kirken råder over en del legetøj, ligesom der vil være mulighed for forfriskninger. Der kræves ingen uddannelse eller forkundskaber andet end venlighed og omsorg overfor børn for at lede legestuen. Hvis dette har vakt din interesse, så kontakt en af kirkens præster. Børneattest vil blive indhentet.