Aalholmkoret søger nye medlemmer

Udgivet tor d. 23. sep 2021, kl. 11:20
Nyheder

Aalholmkoret har startet en ny sæson og søger dermed nye medlemmer såvel dame- som herrestemmer.

Vi er et frivilligt amatørkor for mænd og kvinder i alle aldre, som har et bredt klassisk repertoire bestående af danske og udenlandske sange/salmer/ viser samt nogle større korværker. Vi deltager i kirkens koncerter, gudstjenester og øvrige arrangementer ca. 3-4 gange om året med efterfølgende fælles spisning og hygge. Vi øver hver torsdag kl. 19.30-21.30 i Aalholm Kirke.

Der er ikke et krav til nodekendskab, men det forventes, at man synger rent og kan komme til korprøverne om torsdagen kl. 19.30-21.30. Der er altid en hyggelig og afslappende stemning, kaffepause og søde sangglade kormedlemmer. Undervisningen er gratis.

Hvis du er glad for at synge og har lyst til at være med i koret, kontakt kirkens organist og korleder Anna Rvantsova på tlf. 50529819 eller på mail: annarvantsova@hotmail.com eller mød op til en korprøve.